fbpx
Aqua Magic este momentan inchis

Relaxare

Jacuzzi

Unul dintre cele mai placate si relaxante moduri de a-ti petrece timpul in parcul Aqua Magic, este sa te lasi mangaiat si masat de bulele de aer din bazinele “Jacuzzi”, masaj care se poate combina cu savoarea cocktail-ului preferat. Bazinele au o capacitate de 7 persoane fiecare.Terapia prin jacuzzi oferă pielii îngrijirea mult râvnită și te ajută să îți regăsești starea de bine, să tratezi neplăceri precum circulația deficientă, simptomele artritei sau durerile de spate. Jeturile de apă oferă o multitudine de opțiuni, de la un masaj în profunzime, revitalizant, și până la un masaj ușor, extrem de relaxant. Utilizand acest tip de masaj, vor fi stimulate diferite puncte ale corpului, beneficiind astfel nu doar de un masaj de relaxare ci si de unul terapeutic

relaxpool

Relax Pool

Relax Pool este locul preferat al tuturor, o evadare racoritoare atunci cand razele soarelui incing atmosfera. Piscina este optiunea ideala pentru a-ti petrece zilele insorite de vara, intr-o atmosfera de vacanta, cocktail-uri gustoase, armonie si muzica…toate acestea te vor scoate din monotonia de zi cu zi oferindu-ti clipe de neuitat.

Lazy River

Lazy river este cel mai bun ghid din Aqua Magic, avand o lungime de 360 metri, 3 metri latime, adancime de 1,3 metri, comunica cu toate piscinele si iti arata intreaga poveste a parcului in cel mai relaxant mod.

Cabinet de masaj

Masajul pe care noi il realizam la cabinet ofera o spledinda privire dinspre interior catre exterior. Mai intai armonizam, apoi incurajam spre insanatosire. Prin masaj deveniti copilul aflat in cautarea iubirii spirituale si a propriului suflet. Prin masaj, dvs veti simti plinatatea, intregirea cu Sinele, cu Universul.

Baldachine

Relaxare maxima dupa o perioada istovitoare! Baldachinele te imbie cu un aer oriental oferindu-ti o oaza de liniste intr-un peisaj exotic.