fbpx
Aqua Magic este momentan inchis

Plan de supraveghere si control intern privind functionarea piscinei

Aqua Magic se intinde pe o suprafata de 27 200 mp, din care aproximativ 4000 mp reprezinta luciu de apa.

Aqua Magic se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, putand fi gazda a 3000 vizitatori pe zi si pune la dispozitie diverse zone de distractie acvatica:

Piscina pentru copii 1 – Waterplay este un loc de joaca special amenajat pentru copii, cu o suprafata de 1400 mp, unde adancimea apei este de 40 cm.

Piscina pentru copii 2 – Babypool este piscina pentru copii cu o suprafata de 800 mp, adancimea apei este de maxim 20 cm.

Lazy river este un rau cu o lungime de 400 metri, 3 metri latime, 1.3 metri adancime si acces numai pe colac.

Piscina de relaxare este o zona de relaxare acvatica cu o suprafata de aproximativ 600 mp si adancime intre 1.3 metri si 1.8 metri.

Aqua Magic a fost gandit si construit dupa o telhnologie Olandeza cu un istoric bogat in constructia de aqua parcuri. Tehnologia de filtrare si tratare a apei este realizata astfel incat sa poata tine pasul cu ultimele noutati in domeniu.

a) Filtrarea si dezinfectia apei din bazine, cu scopul indepartarii particulelor, poluantilor, microorganismelor se realizeaza cu ajutorul filtrelor cu nisip, avand strat filtrant de 2 metri, totul fiind automatizat si supravegheat 24 din 24 ore.

b) Apa din bazine provine din izvoarele subterane ale Dobrogei, renumita prin proprietatile ei, fiind o apa fosila, pura, veche de mii de ani. Aceasta apa este furnizata de furnizorul de apa potabila al municipalitatii.

Pentru distributia eficienta a dezinfectatului in bazin apa filtrata este tratata chimic cu hipoclorit ( Clor 14 ) cu ajutorul pompelor dozatoare si injectoarelor montate pe conductele care transporta apa filtrata catre bazine prin gurile de refulare cu hidraulicitate inversata;

c) Zilnic se realizeaza spalarea prefiltrelor la pompe si spalarea in contracurent a nisipului din filtre, ocazie cu care se inlocuieste o cantitate substantiala de apa din bazine, realizandu-se si premenirea apei din bazine.