fbpx
INCHIS

Petreceri și aniversări

Oferă copilului tău o petrecere de neuitat

Îți dorești cea mai reușită petrecere cu prietenii de ziua ta? Îți propunem un plan: Basculează prietenii în parc la AQUA MAGIC unde prin foarte multe surprize și distractie îi vei uimi, însă cel mai uimit vei fi chiar tu !

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați telefonic: 0241.83.83.11 sau prin e-mail: marketing@aqua-magic.ro

Aqua dance kids

Muzica si dansul se simt cu sufletul…chiar daca muzica nu este dans, simti cum sufletul iti pluteste in alte sfere. Dansul amplifica puterea muzicii, simti ca nu-i poti rezista, te lasi purtat de aripi nevazute, simti ca traiesti. Vino alaturi de noi in apa, unde muzica , dansul, apa si soarele iti vor aduce buna dispozitie.

Miss Aqua Magic

Concursul nostru pentru copii are muzica, dans, parada modei, premii, surprize si voie buna. Aici se pot remarca frumusetea, talentul si norocul! La incheierea concursului se vor acorda premiile, se vor face fotografii . Fotografia este singurul mod de a pastra timpul in loc, singura modalitate de a tipari momente care peste un timp vor deveni amintiri.

Karaoke

Pentru ca ne dorim sa oferim copiilor o zi intreaga de distractie, o zi de vacanta pe care sa nu o poata uita, pregatim pentru ei activitati si concursuri care vor aduce mii de zambete pe chipurile micutilor.