fbpx
INCHIS

Despre noi

Aqua Magic Mamaia

Cel mai emblematic parc acvatic din tara iti dezvaluie secretul unui concediu de exceptie: diversitatea event-urilor, atractiile acvatice moderne si multa, multa adrenalina!!! Parcul Aqua Magic este unul dintre cele mai mari si mai interesante parcuri de distractii din Romania.

O suprafata impresionanta de 27.500 metri patrati, iti ofera oportunitatea de a petrece o zi de neuitat impreuna cu prietenii sau familia in zone special amenajate pentru copii si adulti, satisfacand dorinta de relaxare a unora dar si dorinta de aventura si adrenalina a celorlalti.

Aqua Magic iti pune la dispozitie 13 surse infinite de distractie, pe care nu trebuie sa le ratezi! Waterplayground, Baby Pool, Relax Pool, Lazy River, Space Bowl, Super Crater, Multislide, River Ride, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Turbo Slide, Black Hole si Side Winder.

Dincolo de distractiile acvatice, trebuie stiut ca Aqua Magic iti ofera zilnic spectacole si concursuri iar in timpul acestor show-uri concurentii primesc foarte multe premii.