Relaxare in Aqua Magic
 • Relax Pool

  Este locul preferat al tuturor, o evadare racoritoare atunci cand razele soarelui incing atmosfera. Piscina este optiunea ideala pentru a-ti petrece zilele insorite de vara, intr-o atmosfera de vacanta, vegetatie luxurianta, cocktail-uri gustoase, armonie si muzica…toate acestea te vor scoate din monotonia de zi cu zi oferindu-ti clipe de neuitat.

 • Masaj Cervical

  Masajul prin jeturi de apa este unul dintre cele mai bune remedii antistres, solutia ideala pentru a readuce starea de calm dupa o perioada solicitanta. Terapia prin apa te ajuta sa-ti limpezesti gandurile, sa-ti stingi nelinistile si sa restabilesti echilibrul fizic si spiritual.

 • Baldachine V.I.P

  Relaxare maxima dupa o perioada istovitoare! Baldachinele te imbie cu un aer oriental oferindu-ti o oaza de liniste intr-un peisaj exotic. Pretul de inchiriere al unui baldachin este de 50 lei/zi

 • Cabinet Masaj

  Masajul pe care noi il realizam la cabinet ofera o spledinda privire dinspre interior catre exterior. Mai intai armonizam, apoi incurajam spre insanatosire. Prin masaj deveniti copilul aflat in cautarea iubirii spirituale si a propriului suflet. Prin masaj, dvs veti simti plinatatea, intregirea cu Sinele, cu Universul.

 • Jacuzzi

  Unul dintre cele mai placute si relaxante moduri de a-ti petrece timpul in parcul Aqua Magic, este sa te lasi mangaiat si masat de bulele de aer din bazinele “Jacuzzi”, masaj care se poate combina cu savoarea cocktail-ului preferat.